O nama

Tvrtka Danole

Sve što je vezano za internet stranice i internet marketing nama je zanimljivo i uživamo u radu.

Rado surađujemo sa svim tipovima klijenata nije bitno Jeste li vlasnik tvrtke ili samo želite pokrenuti blog, tu smo za vas kako bi vam pomogli osmisliti i dizajnirati vaš web.

Za svakog klijenta odvajamo dovoljno vremena kako bi projekt bio u potpunosti prilagođen željama

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
0
Ideja
0
Opcija
0%
Zadovoljstva!
Komentari
 Naših klijenata
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tvrtka Danole nas je ugodno iznenadila izradom poslovnih web stranica. Suradnja s njima je bila izuzetno ugodna. Nije im ništa bilo teško, sve promjene i izmjene su odradili u kratkom roku. Svakako ćemo nastaviti saradnju dorade i ažuriranja postojećih web stranica.

Direktorica
andreja

Super su mi, oni su zaista napravili moje web stranica u roku od tri radna dana, a najbolje od svega je što su apsolutno pogodili dizajn weba. Kada sam vidjela dizajn oduševila sam se I nisam htjela ništa mijenjati. Ako tražite nekoga za izradu web stranica Tvrtka Danole ima moju preporuku, ako ih izaberete sigurno se nećete razočarati.

Direktorica
mario22

Meni je suradnja sa njima bila odlična, završili su projekat prije dogovorenog roka i napravili su fantastične web stranice. Zapravo su napravili bolje nego šta sam očekivao. Prezadovoljan i definitivno preporučujem.

Mario Vukelič
Obrtnik
Eldina

Meni su redizajnirani web I prebacili moje web stranice na njihov hosting. Posvetili su se dizajniranju do posljednjeg detalja, slušajući moje želje i prema njima izradili fantastičan dizajn koji je meni predobar.. Jako sam zadovoljna uslugom, i kvalitetom, cijena usluge je bila stvarno pristupačna.

Eldina Kovač Šeremet
Profesionalna kozmetičarka
Službeni podaci

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv:  DANOLE j.d.o.o. za usluge i trgovinu

MBS:  081144306

OIB:  17966539063

Datum osnivanja:  12.1.2018.

NKD:  G4791 – Trgovina na malo preko pošte ili interneta

Registarsko tijelo:  Trgovački sud u Zagrebu

IBAN:  HR3124840081135060035

Eori broj:  HR17966539063

Zatraži ponudu za izradu web stranica

Pon–Petak: 09:00–17:00

Kontaktni podaci prikupljeni ovim obrascem neće biti objavljeni u javnosti, niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit!